lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Yamaha
Gas Yamaha Gas Yamaha Golf Cars; G1 through "The Drive" and U-Max Utility Vehicles



Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2012, 10:06 AM   #1
keithhoover
Not Yet Wild
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 5
Default Yamaha G9A electrical system troubleshooting

User pushing throttle down and motor will not start rotating. It appears like after my checking that I am not getting juice to the starter relay. I have jumped the starter relay and motor will start and run. Fuses ck ok. Main switch ok. Accelerator stop switch is ok. Not sure if getting power out of voltage regulator.
Not sure what to do next on troubleshooting this problem. All suggestions appreciated.
keithhoover is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Old 04-02-2012, 11:09 PM   #2
chompy
Getting Wild
 
chompy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 117
Default Re: Yamaha G9A electrical system troubleshooting

Are you getting power to the accelerator stop switch? I know you said it was okay but was that a continuity test or to see if power was going through it.
chompy is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2012, 06:07 AM   #3
technoid
Getting Wild
Yamaha
 
Join Date: Aug 2010
Location: PA
Posts: 138
Default Re: Yamaha G9A electrical system troubleshooting

Quote:
Originally Posted by keithhoover View Post
User pushing throttle down and motor will not start rotating. It appears like after my checking that I am not getting juice to the starter relay. I have jumped the starter relay and motor will start and run. Fuses ck ok. Main switch ok. Accelerator stop switch is ok. Not sure if getting power out of voltage regulator.
Not sure what to do next on troubleshooting this problem. All suggestions appreciated.
Check all your grounds. Grounding is not done through the framework. Only wires. Check your ground return off the starter solenoid.
technoid is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2014, 05:37 PM   #4
Cherrylogger
Not Yet Wild
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 3
Default Re: Yamaha G9A electrical system troubleshooting

Kieth, I am having a similar problem with a G1. Your posts stopped so I'm hoping you found the problem and can tell me what it was.
Cherrylogger is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Yamaha


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
1995 Medalist Electrical Troubleshooting Electric EZGO
Whole Electrical System Electric EZGO
'96 TXT Ignition system troubleshooting Gas EZGO
Electrical Troubleshooting 98 Club Car Electric Club Car
batt / chg system troubleshooting Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 05:24 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.