lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Yamaha
Electric Yamaha Electric Yamaha Golf Cars; G1 through "The Drive" and U-Max Utility Vehicles



Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-11-2008, 03:25 PM   #1
tad24fan
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default G14 no go problem, need help

If my meter is not lying to me, I have continuity between all four post on the motor and the f/r switch. If I am correct, this is not right. Does anyone have any ideas on this situation. I have all the batteries out of the cart. It would not move forward or reverse, but the buzzer would ocme on in reverse.
tad24fan is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Old 08-11-2008, 09:17 PM   #2
rusty
Golf Cart Photographer
 
rusty's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2007
Location: Wichita Falls Texas - My Ride 2010 Club Car
Posts: 6,237
Default Re: G14 no go problem, need help

Welcome to thje forum tad24fan...............
rusty is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2008, 09:37 PM   #3
roady89
nimda
Club Car
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 13,022
Default Re: G14 no go problem, need help

You should have continuity between A's and then seperately the S's but not between an A and an S together.
roady89 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 09:39 AM   #4
tad24fan
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default Re: G14 no go problem, need help

It has continuity between all posts on the motor and the f/r switch. My thought is that both are fried... does that seem correct. Thanks for the welcome.
tad24fan is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 04:52 PM   #5
shadowman
The Last Moja Morani
 
shadowman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2007
Location: jumping from cart to cart
Posts: 8,975
Default Re: G14 no go problem, need help

i,m guessing but i would say there might be an open short in the field coil or brush holder..................................
shadowman is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 06:06 PM   #6
tad24fan
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default Re: G14 no go problem, need help

Thanks for all the help. I think I will have the motor checked out. Maybe I can get it rebuilt. Does anyone have some used G14 parts available?? Controller, f/r switch, solenoid...
tad24fan is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2008, 08:31 AM   #7
tad24fan
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default Re: G14 no go problem, need help

Had the motor checked, tested ok. The f/r switch is ok. Going to check the solenoid next....what else could this be??
tad24fan is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2008, 04:10 PM   #8
justuck
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 5
Default Re: G14 no go problem, need help

I have the same problem with my g14. If you find out th eproblem please let me know and I will do the same to you.
justuck is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Yamaha


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Problem with EZ-GO Electric EZGO
New guy w/ problem Electric EZGO
Fun problem Gas EZGO
Go Problem Electric EZGO
need a help with no go problem Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 02:14 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.