lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO
Electric EZGO Electric EZ GO Marathon, Medalist, TXT and RXV.



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-05-2010, 06:56 PM   #1
brymor31
Not Yet Wild
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Default 2006 EZ Go PDS charging problem

Just installed an Alltrax 400 and now cart wont charge. Batteries are new and were charged before the new controller. Cart runs fine and I have a green light on the controller.

Battery pack voltage is 33.6 after using the cart around the neihborhood today. When i plug in the charger...nothing....its like its dead. If i take off the + battery cable the charger will click on and the needle jumps to 10 amps but then immediately goes back to 0.

Powerwise II charger.

Any thoughts or suggestions? Thanks.
brymor31 is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Charging problem??? Electric Club Car
Charging Problem Electric EZGO
2006 48v electric club car charging problem Electric Club Car
2006 Precedent runs slow. Is there a problem? Electric Club Car
Charging problem Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 12:03 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.